Over Ons

Over Ons

Ecd Web SolutionsWij weten dat het succes van een bedrijf grotendeels afhangt van de website.Van een eenmanszaak tot een bedrijf in het midden- of kleinbedrijf en de grote marktspelers. Het gaat erom hoe het bedrijf zich presenteert op internet.
Wij bieden u een uniek product waarmee u snel, makkelijk en professioneel uw eigen website kunt bouwen, zonder dat u ingewikkelde codes moet leren schrijven of een dure website ontwerper moet huren. Met de simpele drag and drop functie kunt u een website genereren met honderden aangepaste themaontwerpen. 

Loop het ontwerpproces door in een notendop, en aan het einde ben je in het bezit van een unieke website die je zelf hebt ontworpen. Een gouden toekomst voor uw bedrijf ligt in uw eigen handen! Zeg vaarwel tegen FTP clients en traag werkende en onbetrouwbare webhosts. Met slechts een druk op de knop is uw persoonlijke website gepubliceerd op een wereldklasse platform. Wij gebruiken de beste middelen beschikbaar in de markt: Video Streaming via You Tube, bestandsopslag via Dropbox (miljoenen gebruikers hebben het getest en daarbij komt dit systeem op de eerste plaats), en online betaling via PayPal (de minder fraude gevoelige en meest betrouwbare online betalingsgateway beschikbaar).
De kwalitatief hoogstaande productontwikkeling is uniek en heeft geen vergelijkbare concurrentie op de markt.

ECD Web Solutions B.V. heeft een groot en een sterk team die hand in hand voor hetzelfde doel gaat: miljoenen mensen in de wereld binden en zorgen voor een grote verandering. Door middel van Network Marketing willen wij ons netwerk nog groter maken dan het op dit moment al is. Eerlijkheid, de kwaliteit van het product en onze klanten staan daarbij altijd voorop. Het moderne 21e eeuw marketing systeem heeft zijn effectiviteit allang wereldwijd bewezen. Ook u kunt tot onze familie behoren! Ons verdienmodel geeft iedereen een gelijke kans om als een onafhankelijke Business-Agent te werken. Hard werkende Business-Agents kunnen veel geld verdienen. Daarom: denk positief en handel snel! De wereld kan snel aan uw voeten liggen!

BTW nummer NL8555.55.270
KVK nummer 64173984


Missie en visie

ECD Web Solutions heeft als doel het meest succesvolle netwerk marketing bedrijf te worden in Europa. Vandaag de dag is ECD Web Solutions al marktleider op het gebied van informatietechnologie, een sector die tot de snelst groeiende sectoren van de wereld behoort. Netwerk marketing staat bekend als het marketingsysteem van de 21e eeuw. Het heeft gezorgd voor een revolutie in de wereld van de handel. Miljoenen mensen zijn door middel van dit systeem in staat om zichzelf te ontwikkelen en een toegevoegde waarde te bieden aan andere mensen. ECD Web Solutions en de distributiepartners nodigen u uit om onderdeel te worden van deze revolutie en deel uit te maken van onze familie.

 

Geen Product