ECD Builder Time Extension - 1 Year

307.00 Euro

ECD Web Site Builder +1 Years


Merk: ECD

Artikel:
Add to Cart Add to Wishlist Add to Compare

Gemakkelijk. Professioneel. Uw eigen creatie.
De ECD Website Builder heeft alles wat u nodig heeft voor het maken van een professionele, eersteklas website. Er is geen programmering of het lezen van een handleiding nodig. Intuïtief werkend en zonder ingewikkelde menu structuren, maakt het voor iedereen mogelijk een eigen website te maken, soepel en snel. Uw ideeën moeiteloos aan de wereld laten zien en zonder moeite een website creëren met onze briljante ontwerpen. U zult de ECD Website Builder geweldig vinden – net als de bezoekers uw website geweldig zullen vinden.
 

Maak en bewerk uw website altijd en overal ter wereld.
U kunt comfortabel en flexibel uw website maken, bewerken en organiseren binnen enkele minuten overal ter wereld. Het einige dat u nodig hebt is een internetverbinding en de ECD Website Builder van ECD Websolutions.

Kies uit honderden sjablonen met briljante ontwerpen
Wij bieden een grote verscheidenheid aan sjablonen in verschillende categorieën, afgestemd op uw individuele behoefte. Ze kunnen worden bewerkt en aangepast aan uw wensen op elk gewenst moment – om ervoor te zorgen dat de lancering van uw website een volledig succes is!

Zichtbaar op mobiele apparaten
U bent waarschijnlijk bekend met het volgende probleem: U probeert met uw smartphone, toegang te krijgen tot een website, maar het wordt niet goed weergegeven op uw mobiele apparaat. De ECD Website Builder zal dit probleem oplossen. Van nu af aan, zal uw website perfect zichtbaar zijn voor bezoekers, inclusief alle inhoud, afbeeldingen en videoclips, ongeacht of u toegang hebt vanaf een mobiel apparaat of vanaf een computer. Dankzij ‘Responsive Design' zal uw website zich aanpassen aan elke vorm van mobiele terminal. De ECD Website Builder zal de vereiste ondersteuning bieden, comfortabel en snel.

Google Analytics & Adsense support
De ECD Website Builder ondersteunt de service van de digitale website statistieken van Google, Google Analytics. Deze service biedt een direct overzicht van talloze belangrijke prestatie-indicatoren voor uw website: bijvoorbeeld bezoekersaantallen, hoe vaak een pagina is bekeken, het land of de stad van herkomst van de bezoeker, enzovoort. Hierdoor zult u altijd een stap voor zijn op uw concurrenten. Google Adsense is een eenvoudige manier voor het genereren van extra inkomsten-door het verstrekken van beschikbare advertentieruimte en het weergeven van advertenties op uw website.

Het toevoegen van een HTML-code
Het is mogelijk om een uw eigen HTML-code toe te voegen om de functies op uw website te verbeteren.

Search Engine Optimization (SEO)
Om zoveel mogelijk mensen te bereiken op het World Wide Web is het van essentieel belang een informatieve en gestructureerde website te maken voor zoekmachines, zoals Google. Voor het optimaliseren van zichtbaarheid in zoekmachines vergemakkelijkt de ECD Website Builder de opneming van alle relevante functies, zoals paginatitels, beschrijvingen en Meta sleutelwoorden.

BLOG- en social media
U kunt een blog op uw website zetten in slechts een paar stappen en onmiddellijk beginnen met uw blog. Opties zoals facebook commentaren en vind-ik-leuk iconen zullen het bereik van uw website verhogen. Het is net zo gemakkelijk om andere social media, zoals bijvoorbeeld Twitter, toe te voegen. Uw bezoekers worden zo volgelingen en delen uw website met een clic of ze laten hun vrienden zien dat ze de website leuk vinden. Dit zal ertoe bijdragen dat de populariteit van uw website groter wordt.

Online-shop
Waarom niet uw eigen winkel toevoegen om uw digitale aanwezigheid te vergroten? Maak online winkel op uw website en verkoop professioneel uw eigen producten. Aanverwante producten

Registreren

durchschnitliche Beurteilung » puan
Aanverwante Producten

Geen Product